21 - 26 January 2022, Malaysia Pavilion @ EXPO 2020 Dubai

Sustainable Agriculture Week - Our Food, Our Future!

Bagaimanakah kami yang merupakan penternak dan petani kecil kecilan dapat menafaat daripada agenda ini sedangkan kami selalu terkebelakang dalam apa jua aktiviti dan bantuan yang disalurkan dan hanya tertumpu kepada kumpulan dalam terlibat dalam parti politik tertentu dan berkait rapat dengan pekerja jabatan yang terlibat. Setiap usaha dan program yang dilaksanakan tidak sampai ke pengetahuan kami. Jikalau sampai hanya selepas sesuatu itu telah penuh atau tamat. Apakah setiap program yang dijalankan oleh MAFI sampai ke golongan sasar kumpulan tertentu atau hanya gimik politik kerajaan untuk meraih undi semata mata. – Mohd Norman Bin Zakaria

Bagaimanakah kami yang merupakan penternak dan petani kecil kecilan dapat menafaat daripada agenda ini sedangkan kami selalu terkebelakang dalam apa jua aktiviti dan bantuan yang disalurkan dan hanya tertumpu kepada kumpulan dalam terlibat dalam parti politik tertentu dan berkait rapat dengan pekerja jabatan yang terlibat. Setiap usaha dan program yang dilaksanakan tidak sampai ke pengetahuan kami. Jikalau sampai hanya selepas sesuatu itu telah penuh atau tamat.
Apakah setiap program yang dijalankan oleh MAFI sampai ke golongan sasar kumpulan tertentu atau hanya gimik politik kerajaan untuk meraih undi semata mata.